Watch

Home O nama Kako garantujemo za vaš uspeh

Pokloni

El. pošta Štampa PDF
Pokloni za vas


Britanicca School“ čini sve da zavolite engleski jezik. Ostajemo sa Vama i subotom na dopunskim časovima, molimo Vas da učite, pričamo anegdote, šale, hrabrimo Vas ali i pretimo zaključavanjem u školi ako ste nevaljali!
Svaki naš polaznik dobija nagradu po završetku kursa. Na usmenom ispitu za svaki nivo dobijate diplomu, jezički pasoš ako ga već nemate, loyalty karticu sa popustima za sledći nivo i specijalne poklone od škole za dalje učenje. Tu su poklon šolje za uspomenu, lektire sa CD-om za čitanje, prave knjige svetskih klasika na engleskom, jezičke igrice za održavanje znanja, audio CD materijali sa više priča na engleskom za slušanje, filmovi pogodni za učenje jezika, rečnici ...

 

 

 

 

Najbolji polaznici mogu osvojiti kao nagradu besplatan kurs:
svako ko ostvari 99% i više na testu ima gratis kurs na neograničeno vreme upotrebe nagrade. Ova nagrada je redovna i važi za sve polaznike tokom cele godine. Takođe se mogu osvojiti i popusti od 15 ili 20% za rezultate između 90-99% ali svako ima popust od 10% za sledeći nivo.
Čak i kada se upisujete prvi put postoje stalni popusti: za svu decu do 15 godina 20% popusta na upisu, za studente uz indeks ili ISIC karticu 10% popusta.
Svako dvoje koje izvrši upis ima po 10% popusta, svako troje po 15% popusta a svako četvoro koje dođe zajedno ima popust od po 20%!
Specijalni popusti se daju putem SMS-a i e-mail-a svim članovima „Britanicca club“-a na dan naše slave Sveti Sava, za Novu godinu, Božić i Uskrs.
Specijalne akcije i last-minute ponude članovima kluba mogu doneti i do 30% popusta ili 1/3 sniženja cene.
Pokloni koje spremamo za 2009-tu su veliko iznenađenje, pa ostanite sa nama i pratite ovaj link za vesti!

 

GSD Metoda

gsd metoda
*Za više informacija kliknite na sliku...

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.3%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.7% 
13.8% 
8%ISRAEL ISRAEL
7%UNITED STATES UNITED STATES

Posetioci

Danas: 3
Juče: 16
Ove nedelje: 772
Zadnje nedelje: 97
Ovog meseca: 772
Zadnjeg meseca: 1305
Ukupno: 20557