Watch

Home Kursevi Kursevi u inostranstvu

VELIKA AKCIJA Online English ALIVE kurseva

El. pošta Štampa PDF

VELIKA AKCIJA učenja engleskog jezika Online UŽIVO!

IZUZETNO POVOLJNE CENE ZA ONLINE KURS ENGLESKOG JEZIKA, 20% NIŽE OD REGULARNIH!
Engleski jezik u potpunosti UŽIVO, kao da ste učionici, iz vaše kuće, stana ili sa posla.

Danijela-za-kompjuterom

*Autor GSD metode za ubrzano učenje engleskog i pionir u učenju engleskog na daljinu UŽIVO, magistar engleskog jezika na Oxford Brookes Univerzitetu Prof. mr Danijela Gajić, MA TESOL Oxford Brookes


Iskoristite nesvakidašnju ponudu za kurseve engleskog-Online English ALIVE!-Online Engleski UŽIVO!
Izbegnite gužve u gradskom saobraćaju, čekanje u kolonama, guranje po autobusima, uzaludno traženje slobodnog parking mesta, UŠTEDITE dragoceno vreme i novac učeći engleski jezik najsavremenijim načinom Online UŽIVO!!!
Putem online nastave engleskog jezika neće Vam biti potrebno sat i po vremena da dođete na čas engleskog, niti sat i po vremena da se vratite kući. U udobnosti Vašeg doma ili kancelarije pohađaćete kurs engleskog u realnom vremenu, komunicirati sa profesorom direktno (nisu u pitanju snimljeni časovi). Imaćete ton, tablu, knjigu, konverzaciju. Videćete profesora engleskog kao da ste u običnoj učionici!
Ali za razliku od obične učionice, moći ćete da izujete cipele, da pijuckate piće, da uživate u Vašem omiljenom radnom okruženju, bez maltretiranja u gradskom prevozu, bez znojenja ili smrzavanja i bez nervoze.

skype1
Pomislite samo koliko novca uštedite prilikom učenja engleskog jezika ako ne plaćate autobusku kartu, ne trošite gorivo za svoj auto, ne plaćate parking (koga inače i nema u centru grada).
Bićete zbog svega toga zadovoljni, smireni i dodatno ćete sebi obezbediti vreme za kvalitetno i opušteno učenje engleskog jezika, umesto za putovanja i mučenje.
Nastavu iz engleskog, uz minimalne tehničke uslove, možete pratiti iz bilo kog dela Beograda, Srbije ili sveta! Samo Vaš kompjuter, internet veza i slušalice ili web kamerica.
Posebno napominjemo da je ovo IDEALAN vid nastave iz engleskog jezika za Vašu decu zbog njihove bezbednosti, gubitka obaveze da dete vozite, čekate i vraćate kući ili da se brinete, ako dete putuje samo na časove engleskog.
Isto tako ukoliko imate bilo kakve zdravstvene probleme ili ste hendikepirano lice, ovaj vid nastave iz engleskog je PRAVI SPAS!
Testiranje je BESPLATNO, koje je ujedno i PROBNI ČAS engleskog na kome ćete otkriti sve prednosti najsavremenijeg oblika nastave-Online English ALIVE!
Zakoračite sa Vašom Britanikom u 21. Vek!

Pozovite: 069/37-54-783 (Viber, WhatsApp-iz inostranstva)

Pogledajte AKCIJSKE cene za Online English ALIVE OVDE

Želite da polažete neki od međunarodnih ispita. Kliknite OVDE.

Upišite se odmah putem online formulara klikom OVDE

Englishalivenegtekst

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

GSD Metoda

gsd metoda
*Za više informacija kliknite na sliku...

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

35.6%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
24.8% 
16%UNITED STATES UNITED STATES
11.6% 
2.7%BOSNIA AND HERZEGOVINA BOSNIA AND HERZEGOVINA

Posetioci

Danas: 8
Juče: 33
Ove nedelje: 139
Zadnje nedelje: 268
Ovog meseca: 797
Zadnjeg meseca: 1149
Ukupno: 23940