Create PDF Email Štampa

15. ŠTA AKO SAM U GRUPI, A ODSUSTVUJEM DAN, DVA?

Date added:
ponedeljak, 05 januar 2009

Answer

I na to smo mislili, i  s obzirom na veliko iskustvo u radu sa ljudima, nismo ostali ni gluvi ni slepi za realne probleme odraslih polaznika.  Dešava se da Vam je rođendan,  krsna slava, venčanje, krštenje, i znate već kakav je život- baš u toku kursa!
Mi obično nazdravimo slavlju i poželimo sve najbolje, ili Vas razumemo ako je viša sila: poslovni put ili obaveza od strane poslodavca koja se ne može odložiti; poplava; demonstracije na ulici; blokada saobraćajnica zbog neke nesreće; pokvaren auto; okupa Vas autobus GSP-a ili pokisnete do gole kože; nagli, kratkotrajni virusi, neočekivana poseta tašte- ovo zadnje  je šala!
Samo se javite profesoru, pošaljite SMS ili se naknadno javite u toku dana sekretaru škole. U školi postoje  redovne, besplatne konsultacije svake subote,  da biste nadoknadili propust od jednog dana u toku nedelje, eventualno dva dana, ali sve što odsustvujete više od dva dana na kursu od 20 dana ne dozvoljavamo, jer sebi štetite!
U slučaju dužeg odsustva uključujemo Vas u neku narednu grupu, da nastavite tamo gde ste stali, jer je teško propustiti više od 4 školska časa bez uticaja na redovno i  uspešno učenje. Naravno, odsustvo duže od dva dana trebate da opravdate validnim dokumentom da pojedinci ne bi već zloupotrebili ovu mogućnost, koja je stvorena zbog prekih potreba i nepredviđenih situacija koje svakom mogu da se dese.