Watch

Home Kursevi Učenje engleskog jezika

Učenje engleskog jezika

El. pošta Štampa PDF

  IDEALAN REDOSLED ZA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA?


Koji bi bio idealan put učenja engleskog jezika za jednog polaznika?

Koji je sled kurseva u učenju engleskog jezika?

Kada i da li prestati sa učenjem engleskog?

Polazimo prvo od toga šta Vi želite, a potom proveravamo koji je nivo Vašeg trenutnog znanja engleskog jezika.

kako izabrati kurs engleskog


Uvek prvo obavljamo testiranje, zatim detaljni intervju da utvrdimo šta je Vaš krajnji cilj učenja engleskog, a onda pravimo za vas i plan za učenje engleskog jezika.

 

Plan za učenje engleskog jezika 

U kratkim crtama ovako izgleda plan Vašeg napredovanja po nivoima u učenju engleskog jezika:


1. Učenje opšteg engleskog za savladavanje gramatike, vokabulara, veštine čitanja, pisanja, razumevanja i govora (ponekada treba savladati više nivoa opšteg engleskog jezika-zavisi od toga koliko detaljno želite da znate engleski jezik)


2. Učenje konverzacijskog engleskog (niži ili viši)-radi ubrzanja i tečnosti govora


3. Učenje biznis  (opšteg ili usmerenog tipa) engleskog jezika-učenje poslovnog engleskog jezika podrazumeva opštu kulturu komuniciranja i poslovni vokabular, dokumentaciju, učenje fraza na engleskom jeziku

**Preko 30 000 polaznika je naučilo engleski jezik na kursevima engleskog u školi Britanika! Mi imamo i fotografije da to dokažemo! Pogledajte FOTOGALERIJA


4. Učenje strukovnog engleskog (učenje engleskog je usko vezano za Vaše zanimanje: lekar, inžinjer, novinar, hemičar, pedikir, turistički kadar, diplomata, advokat, bankar, muzičar, glumac…)


5. Studenti koji žele da upišu Bachelor ili Master studije, obično posle strukovnog biraju učenje engleskog radi priprema za neki od međunarodnih akademskih ispita iz engleskog jezika: FCE, CAE, CPE, IELTS ili TOEFL.


6. Ako na ovoj putanji učenja engleskog jezika primetimo neki problem vezan za pojedino polje učenja engleskog: loš izgovor, usporen govor, teško savladavanje reči, loše pisanje, totalno nerazumevanje stranog jezika, mešanje gramatičkih struktura, blokade bilo kog tipa – postoje specijalni kursevi za učenje engleskog jezika (“SKROJENI”) koji svaki problem posebno tretiraju na individualnoj nastavi uz stručnu literaturu.

**Proverite dostupnost LAST MINUTE i FIRST MINUTE kurseva za učenje engleskog jezika klikom na link: LAST i FIRST MINUTE kursevi engleskog


7. Kada postignete svoj krajnji cilj – a nemate prilike da engleski jezik koristite po završetku nastave, dosta toga se “briše” iz memorije. To nije maternji jezik koji govorimo svakog dana po 24 sata, cele godine, celog života - zato ako engleski nećete upotrebljavati odmah po završetku nekog ciljanog kursa engleskog, trebate da nađete način da nastavite učenje engleskog za održavanje znanja: putem vikend jezičkih radionica za održavanje znanja engleskog, proširenje vokabulara i radi konverzacije na engleskom jeziku!

 

english choice


Naravno, reći će Vam neko da učenje engleskog nema kraja. 
 A, to da učenje engleskog nema kraja je ipak samo delimično tačno. Niko ne može da tvrdi da u potpunosti poznaje ni svoj maternji jezik, a tek engleski jezik možemo učiti i usavršavati do kraja života i neće biti perfektan!

Ipak postoji nivo znanja jezika dostižan većini ljudi i to ne samo za jedan već za više jezika. Kursevi do C2 nivoa i kontinualno učenje engleskog jezika posle kurseva engleskog pokrivaju naše potrebe. Posle C2 nivoa možete i na studije engleskog ili u krajnjem slučaju uvek ćete učiti engleski radeći na novim rečima, terminima, stručnoj literaturi.

Čak i da ste rođeni Englez, mnogo toga ostaje nepoznato, jer se i engleski jezik stalno menja - pa učenju engleskog i zabavi nikad kraja!

 

KOJI NAČIN UČENJA ENGLESKOG VAM PREPORUČUJEM?

Danas, zahvaljujući savremenim tehnologijama najkvalitetnije učenje engleskog jezika svakome može biti na dohvat ruke. Više ne morate praviti kompromis na osnovu vama bliske lokacije, ali uglavnom lošeg kvaliteta, neke školice u komšiluku. Pored toga, uštedećete ogromno vreme učenjem engleskog jezika online od kuće. 

Ipak oprezno! Obratite pažnju da je pravo učenje engleskog jezika moguće samo sa tablom i predavanjima uživo uz pažljivo izabrani udžbenik i kvalitetne i obučene profesore za držanje kurseva engleskog jezika.

Nikakvi snimljeni časovi, neme platforme ili besciljno čavrljanje preko Skajpa, bez knjige, table i sa nekvalifikovanim predavačima neće dati rezultate u učenju engleskog jezika. Ne samo da ćete izgubiti vreme, već ćete u najvećem broju slučajeva i sasvim pogrešno naučiti neki nakaradni i nepravilni engleski jezik.

To vam je isto kao kada ste bolesni i pijete pogrešan lek! Možete pogrešan lek piti godinama i nikada se nećete izlečiti, već ćete se još polako i otrovati. Uzmite PRAVI LEK i bićete izlečeni za čak i manje od 20 dana!

Najefikasniji je način učenja engleskog online koji je uspeo da spoji staru dobru učionicu i novu tehnologiju, gde je čak i sama efikasnost rada profesora povećana za više od 10%, a rezultati učenja engleskog su nemerljivo bolji od učenja engleskog u običnoj učionici.

Nije samo bitno da učenje engleskog bude online, već je najbitnije da učenje engleskog bude po revolucionarnoj GSD metodi i to načinom učenja engleskog online UŽIVO.

Zato bih svima preporučila samo ovaj jedinstveni način za učenje engleskog jezika: engleski online UŽIVO!

 

Prof. mr Danijela Gajić 

magistar engleskog jezika na Oxfordu, autor GSD metode za ubrzano učenje engleskog jezika i direktor nastave u školi Britanika

 P.S. Ukoliko smatrate da ste "nemogući slučaj", ukoliko ste odustali od engleskog jezika, pokušavali bezbroj puta ili ga učite godinama, a još uvek tapkate u mestu onda pozovite najvećeg majstora za ubrzano učenje engleskog jezika za koga ne postoje "nemogući slučajevi" i upišite se kod prof. mr Danijele Gajić na VIP kurseve engleskog jezika

 

**Pogledajte cene kurseva klikom na  CENOVNIK

*Ukoliko ste izabrali Vaš kurs kliknite ovde:

 

GSD Metoda

gsd metoda
*Za više informacija kliknite na sliku...

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.3%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.7% 
13.8% 
8%ISRAEL ISRAEL
7%UNITED STATES UNITED STATES

Posetioci

Danas: 3
Juče: 16
Ove nedelje: 772
Zadnje nedelje: 97
Ovog meseca: 772
Zadnjeg meseca: 1305
Ukupno: 20557