Watch

Home

VELIKA AKCIJA Online English ALIVE kurseva engleskog jezika

El. pošta Štampa PDF

VELIKA AKCIJA učenja engleskog jezika, Online UŽIVO kursevi engleskog jezika

VELIKI POPUST NA KURSEVE ENGLESKOG JEZIKA! IZUZETNO POVOLJNE CENE ZA ONLINE KURS ENGLESKOG JEZIKA, ČAK I DO 20% NIŽE OD REGULARNIH!
Kurs engleskog jezika u potpunosti UŽIVO, kao da ste učionici, iz vaše kuće, stana ili sa posla.

Danijela-za-kompjuterom

*Autor GSD metode za ubrzano učenje engleskog i pionir u učenju engleskog na daljinu UŽIVO, magistar engleskog jezika na Oxford Brookes Univerzitetu Prof. mr Danijela Gajić, MA TESOL Oxford Brookes


Iskoristite nesvakidašnju ponudu za kurseve engleskog-Online English ALIVE!-Online Engleski UŽIVO!


Izbegnite gužve u gradskom saobraćaju dok idete na kurs engleskog jezika, čekanje u kolonama, guranje po autobusima, uzaludno traženje slobodnog parking mesta u prvoj ili drugoj zoni ispred škole engleskog, UŠTEDITE dragoceno vreme i novac učeći engleski jezik najsavremenijim načinom učenja engleskog jezika Online UŽIVO!!!


Putem online nastave engleskog jezika neće Vam biti potrebno sat i po vremena da dođete na kurs engleskog, niti sat i po vremena da se vratite kući sa časa engleskog jezika. U udobnosti Vašeg doma ili kancelarije pohađaćete kurs engleskog u realnom vremenu, komunicirati sa profesorom engleskog direktno (nisu u pitanju snimljeni časovi engleskog jezika). Imaćete ton, tablu, knjigu, konverzaciju na engleskom. Videćete profesora engleskog kao da ste u običnoj učionici i to u jedinoj specijalizovanoj školi engleskog jezika na Balkanu!


Ali za razliku od obične učionice u nekoj školi engleskog, na ovom kursu engleskog jezika moći ćete da izujete cipele, da pijuckate piće, da uživate u Vašem omiljenom radnom okruženju, bez maltretiranja u gradskom prevozu, bez znojenja ili smrzavanja i bez nervoze.

skype1
Pomislite samo koliko novca uštedite prilikom učenja engleskog jezika ako ne plaćate autobusku kartu, ne trošite gorivo za svoj auto, ne plaćate parking (koga inače i nema u centru grada) da biste došli na običan kurs engleskog jezika.


Bićete zbog svega toga zadovoljni, smireni i dodatno ćete sebi obezbediti vreme za kvalitetno i opušteno učenje engleskog jezika, umesto za putovanja i mučenje da dođete do prevaziđenih kurseva engleskog u običnoj učionici..


Nastavu na kursu engleskog online ALIVE, uz minimalne tehničke uslove, možete pratiti iz bilo kog dela Beograda, Srbije ili sveta! Samo Vaš kompjuter, internet veza i slušalice ili web kamerica i čas engleskog jezika sa najboljim i licenciranim profesorima engleskog jezika škole Britanika može da počne.


Posebno napominjemo da je kurs engleskog  Online English ALIVE-Engleski onlajn UŽIVO IDEALAN vid nastave iz engleskog jezika za Vašu decu zbog njihove bezbednosti, gubitka obaveze da dete vozite na kurs engleskog, čekate i vraćate kući ili da se brinete, ako dete putuje samo na časove engleskog.


Isto tako ukoliko imate bilo kakve zdravstvene probleme ili ste hendikepirano lice, ovaj Online Englilsh ALIVE-Onlajn Engleski UŽIVO vid nastave iz engleskog je PRAVI SPAS!


Testiranje poznavanja engleskog jezika je BESPLATNO, koje je ujedno i PROBNI ČAS engleskog na kome ćete otkriti sve prednosti najsavremenijeg oblika nastave-Online English ALIVE-Onlajn Engleskog UŽIVO!


Zakoračite sa Vašom Britanikom u 21. Vek!

Pozovite: 069/37-54-783 (Viber, WhatsApp-iz inostranstva)

Pogledajte AKCIJSKE cene za Kurs engleskog Online English ALIVE OVDE

Želite da polažete neki od međunarodnih ispita. Kliknite OVDE.

VIP kursevi engleskog kod autora GSD metode. Kliknite OVDE.

Upišite se odmah putem online formulara klikom OVDE

Englishalivenegtekst

Save

Save

Save

Save

Save

Save